fbpx
Сьогодні
Промо 11:13 08 Кві 2021

Сучасні світлодіодні лампи: вибираємо з розумом

Серед усіх варіантів доступних сьогодні джерел світла безапеляційно лідирують світлодіодні лампи. Ці прилади служать набагато довше, ніж їх затребувані раніше аналоги, не втомлюють органи зору, доступні в широкому розмаїтті характеристик. На ринку представлено дійсно чимало моделей – вибрати світлодіодні лампи можна для використання в різних просторах і з різними цілями.

Виробники приємно дивують покупців різноманітністю, але як серед широкого асортименту продуктів вибрати саме той, який ідеально підійде саме вам? Вибирайте з розумом – знаючи основні критерії підбору світлодіодних ламп помилитися буде складно.

На що звертати увагу при виборі світлодіодної лампи

LED джерела світла можна використовувати в різних просторах – в будинку, в офісі, на вулиці, в комерційних і адміністративних будівлях. При виборі приладів приділіть увагу вивченню наступних характеристик:

  • потужність джерела світла;
  • кольорова температура;
  • світловий потік;
  • робочі температури;
  • рівень пульсацій;
  • напруга;
  • розміри і тип цоколя;
  • ступінь захисту приладу.

Кожен з цих параметрів має чимале значення. Вони допомагають не просто визначити якість електроприладу, але і прогнозувати термін його служби і відповідність умовам експлуатації.

Одна з найважливіших характеристик світлодіодних ламп – світловий потік. Цей параметр може варіюватися в залежності від типу встановлених в джерелі світла світлодіодних елементів.

Наскільки економічною буде лампа розповість її потужність. Далеко не завжди для установки в світильник потрібні лампи з високою потужністю – для домашнього освітлення досить купити пристрої з середніми показниками, а ось для організації освітлення на виробництві потрібні потужні світильники, які споживають більше електроенергії, але і забезпечують яскраве світло.

Колірна температура лампочок також може різнитися. Є прилади з білим, жовтим. Теплим і холодним світлом. Найбільш комфортним для очей і сприйняття людини є теплий білий світ.

Від того, наскільки правильно вибрана лампочка за типом цоколя, буде залежати, чи підійде вона в ваш світильник. При виборі варто враховувати і розміри колби – не завжди потрібні занадто маленькі або великі лампи.

Для використання в умовах відкритого простору слід вибирати лампи з високим рівнем захисту від зовнішніх впливів. Особлива увага може бути приділена захисту від вологи, пилу, механічних ударів і ін. Не менш важливий і діапазон робочих температур, адже далеко не всі вироби можна експлуатувати при дуже низьких або гранично високих показниках.

Чим вище показник пульсацій, тим більш рівний світло буде транслювати лампа. Дізнатися цю характеристику можна в паспорті приладу.

Більшість сучасних світлодіодних ламп розраховані на напругу 220 V, Тому, якщо вам необхідний джерело світла, що працює від 12 V, придбайте спеціальний перехідник.

Світлодіодні лампи можуть використовуватися не тільки в комплекті з класичними світильниками. Сьогодні нерідко можна зустріти джерела світла нестандартних форм, які не потребують обрамленні плафонами – лампочки у вигляді свічок, з великими круглими або грушоподібними колбами, плоскі моделі стануть самі по собі прикрасою інтер'єру і ідеально підійдуть для розміщення в приміщеннях в стилі Лофт або Вінтаж.

Дізнатися, які світлодіодні лампи сьогодні в тренді, можна на сайті українського постачальника evrosvet.com.ua. Вибирайте якість і стиль.

Переходьте сюди, якщо хочете розмістити свою рекламу на сайті "Рубрика"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: