fbpx
Сьогодні
16:27 08 Кві 2021

СБУ зловила на хабарі бориспільського депутата

Фото: СБУ

Служба безпеки України викрила на корупції депутата Бориспільської районної ради. Він вимагав і отримав від київського нотаріуса $40 тисяч.

Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Оперативники спецслужби встановили, що депутат погрожував позбавити потерпілу нотаріального свідоцтва і виключити з Єдиного реєстру нотаріусів через штучні звинувачення у недоброчесності. Зловмисник посилався на свої нібито впливові зв'язки у політичних колах і Мінюсті. Для уникнення відповідальності, гроші йому передавали через пункт обміну валют. Потім він планував їх перевести у криптовалюту.

Правоохоронці затримали депутата у Шевченківському районі столиці згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України після передачі нотаріусом усієї суми у пункт обміну валют.

Спіймали на хабарі депутата Бориспільської райради

Фото: СБУ

"У межах кримінального провадження за ч. 3 ст. 369-2 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу України затриманому повідомлено про підозру", – повідомляють в СБУ.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: