fbpx
Сьогодні
19:24 07 Кві 2021

Ще дві області з 9 квітня офіційно перейдуть у "червону" зону

Фото Reuters

З 9 квітня у Запорізькій та Хмельницькій областях буде встановлено "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення коронавірусу.

Відповідне рішення на позачерговому засіданні 7 квітня схвалила Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

"За результатами Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 09 квітня 2021 р. "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Запорізької та Хмельницької областях. Також застосувати на території Запорізької та Хмельницької областей обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для "червоний" рівня епідемічної небезпеки", – повідомив він у телеграм-каналі.

Таким чином в Україні у "червоній" зоні перебувають 13 регіонів – Київ та 12 областей.

За рішенням Кабміну карантин в Україні продовжено до 30 квітня.

Нагадаємо, Комітет з безпеки Європейського агентства з лікарських засобів (EMA) виявив можливий зв'язок між вакциною AstraZeneca і рідкісними випадками утворення тромбів у вакцинованих. Водночас користь від вакцини поки перевищує ризики.

Зазначимо, Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: