fbpx
Сьогодні
09:06 07 Кві 2021

Дівчат, які влаштували оголену фотосесію в Дубаї, депортують

Українок та інших дівчат, які влаштували оголену фотосесію на балконі квартири в Дубаї, депортують.

Про це повідомляє Gulf News.

"Генеральний прокурор Дубая заявив, що прокуратура завершила розслідування нещодавно опублікованої фотосесії, яка суперечила законам ОАЕ. Причетні до цього особи будуть депортовані з ОАЕ", – йдеться в повідомленні Dubai Media Office в Твіттері.

"Ніяких подальших коментарів з цього приводу не буде", – додано в заяві.

Як повідомляла Рубрика, 3 квітня поліція Дубаю затримала групу осіб у зв'язку із порушенням норм суспільної моралі. Група дівчат та чоловік робили фото та відео в оголеному вигляді на балконі хмарочоса.

За законами ОАЕ це є серйозним порушенням, яке тягне за собою до шести місяців тюремного ув'язнення і штраф в розмірі 5000 дирхамів (1790 доларів США).

6 квітня МЗС України повідомило, що за попередньою інформацією, серед затриманих — одинадцять громадянок України, а також що українське консульство в Дубаї взаємодіє із місцевими правоохоронцями для забезпечення дотримання прав українок та з'ясування усіх обставин цієї справи.

Відмітимо, що інформація про цю подію відрізняється у різних ЗМІ – у російському виданні "Сноб" писали про 40 учасників, серед яких 8 росіянок, в той же час українське УНН пише, що дівчат було всього 17, з них 12 – українки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: