fbpx
Сьогодні
18:34 07 Кві 2021

Данілов заявив, що відправляти у відставку Степанова наразі не на часі

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що відправляти у відставку міністра охорони здоров'я Максима Степанова наразі не на часі.

Про це він заявив в інтерв'ю виданню LB.ua.

"Не на часі зараз змінювати Степанова – на ньому зараз всі контакти щодо вакцинації", – повідомив Данілов.

За його словами, темпи і рівень вакцинації в Україні вкрай низькі, а "задоволених цим питанням в країні сьогодні немає". Водночас називати конкретних винуватців ситуації, що склалася в медичній сфері, Данілов відмовився, анонсувавши велике засідання РНБО вже найближчим часом.

"Ми готуємо окреме велике засідання Ради нацбезпеки щодо медичної сфери. Не тільки по ковіду. Щодня у нас помирає 2 000 осіб, і ковід серед причин не на першому місці. Засідання має показати, в якому ми стані, де наші лікарі, медичний персонал, кого ми випускаємо з вишів. Наша країна – одна з перших за кількістю вищих навчальних закладів. Але чи випускають вони потрібних у сучасному світі фахівців? Відповідь не зовсім нас задовольняє. Ми продовжуємо випускати менеджерів, туристичних агентів, юристів абощо", – зазначив Данілов.

Зазначимо, Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19.

Як повідомляла Рубрика, загалом в Україні за добу підтвердили 13 276 випадків коронавірусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: