fbpx
Сьогодні
12:44 06 Кві 2021

У Хмельницькій області для хворих на коронавірус розгорнули мобільний госпіталь

Фото: ДСНС

У Хмельницькій області розгорнули мобільний госпіталь Державної служби України з надзвичайних ситуацій для надання медичної допомоги хворим на коронавірус.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

"Державною службою України з надзвичайних ситуацій, на виконання рішення Уряду, мобільний госпіталь ДСНС переміщено із смт Богородчани Івано-Франківської області до міста Славута Хмельницької області, на територію Славутської міської лікарні", – зазначається у повідомленні.

Госпіталь складається із 35 наметів, з яких 24 – госпітальна база, розрахована на 120 ліжок.

"У госпіталі функціонує блок інтенсивної терапії та палати для пацієнтів. Кожне ліжко обладнане індивідуальним кисневим концентратором", – сказано в повідомленні.

Крім цього, госпіталь обладнаний автономними системами життєзабезпечення та може самостійно функціонувати як заклад охорони здоров'я.

На місці організовано роботу штабу та налагоджено взаємодію з місцевими органами влади та медичною службою області. Госпіталь повністю готовий для прийому хворих на COVID–19.

Фото: ДСНС

Як повідомляла Рубрика, за словами Міністра охорони здоров'я Степанова, Україна дійшла до межі по кількості covid-ліжок і збільшувати далі немає куди.

Нагадаємо, вчора Степанов пояснив, що передбачає Національний план вакцинації від коронавірусу, а також заявив, що медична система України здатна робити близько 6 млн щеплень на місяць.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: