fbpx
Сьогодні
16:16 06 Кві 2021

Стрілянина в потязі: у Венедіктової заявили, що військовослужбовцю повідомлено про підозру

Харківською спеціалізованою прокуратурою у військовій та оборонній сфері об'єднаних сил затримано та повідомлено про підозру офіцеру спецзв'язку за фактами насильства щодо працівника правоохоронного органу та хуліганства (ч. 1 ст. 345, ч. 4 ст. 296 КК України).

Про це повідомляє Офіс Генерального прокурора. 

За даними слідства, два офіцери спецзв'язку, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, їхали в купе потяга сполученням «Константинівка – Київ». Один з них, грубо порушуючи громадський порядок, вчинив стрілянину із ввіреної вогнепальної зброї та опір правоохоронцям. Його протиправні дії припинили співробітники спецпідрозділу «КОРД». Постраждалих від інциденту немає.

Стрілка затримано в порядку ст. 208 КПК України, іншого офіцера доставлено до гауптвахти

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії, зброю у встановленому порядку вилучено. Вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Красноградського райвідділу поліції Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Як повідомляла Рубрика, сьогодні двоє чоловіків стріляли з табельної зброї в купе поїзда "Костянтинівка–Київ". 

Пізніше стало відомо, що вони працювали у Держслужбі спецзв'язку. Наразі цих працівників Держслужби спецзв'язку звільнили з посад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: