fbpx
Сьогодні
12:31 06 Кві 2021

Стрілянина у потязі: офіцери не є військовослужбовцями ЗСУ, а працюють у Держслужбі спецзв'язку

Офіцери, які вночі 6 квітня влаштували стрілянину в поїзді Костянтинівка–Київ, не є військовослужбовцями Збройних сил України, а працюють у Держслужбі спецзв'язку.

Про це повідомив начальник регіонального відділу інформагентства Міноборони АрміяInform в Харківській області Віталій Саранцев, передає "Укрінформ".

"Щодо сьогоднішнього інциденту у Краснограді. Офіцери, які влаштували стрілянину в поїзді, не є військовослужбовцями Збройних сил України. Вони є представниками Державної служби спеціального зв'язку та захисту інформації України", – повідомив Саранцев.

Як повідомляла Рубрика, сьогодні двоє офіцерів стріляли з табельної зброї в купе поїзда "Костянтинівка–Київ". Їх затримали із залученням спецпризначенців КОРДу та доставили в Красноградське відділення поліції на Харківщині. Ніхто не постраждав.

Доповнено

"Правопорушники забарикадувалися у купе та погрожували поліцейським у разі штурму відкрити вогонь на ураження. В результаті чітких та злагоджених дій спецпризначенців зловмисників вдалося затримати протягом кількох хвилин. Ними виявилися двоє військовослужбовців, які прямували до Києва", – повідомили у поліції.

На даний час один з них, 30-річний чоловік, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З другим наразі працюють слідчі.

За фактом події відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) та ч. 1 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України.

За вчинення даного злочину передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років. Усі обставини події з'ясовуються.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: