fbpx
Сьогодні
08:59 06 Кві 2021

Поліція відкрила провадження через ймовірні погрози Мураєва журналісту Бутусову

Поліція відкрила кримінальне провадження за заявою журналіста Юрія Бутусова, який каже, що йому після телеефіру погрожував народний депутат, власник телеканалу "НАШ" Євген Мураєв.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Бутусов звернувся до правоохоронців після конфлікт з Мураєвим після ефіру на телеканалі "Україна 24". Про це Бутусов писав у своєму Фейсбук.

За його словами, під час ефіру Мураєв постійно просував наративи російської пропаганди, за що журналіст назвав нардепа російським агентом і брехуном.

"Після ефіру, розлючений Мураєв у колі охорони зайшов до кімнати де зберігалися речі, під камерами спостереження, і у присутності Лямец Сергей та десятка працівників та гостей закричав мені приблизно так: "Это мой телеканал! Еще раз такое сделаешь, я тебя у…бу! Если бы это не был мой телеканал, я бы с тобой разобрался прямо здесь!"" — написав Бутусов.

Сам Мураєв також у Фейсбук прокоментував цю історію, заявивши, що сказав журналісту "декілька не ефірних, але чоловічих слів", а самого Бутусова назвав "брехуном, боягузом і ябедником".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: