fbpx
Сьогодні
14:55 06 Кві 2021

Податкова викрила учасника "Великого будівництва" в ухиленні від сплати податків на 18,6 мільйонів гривень

Фото: ДФС

Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Києві викрили службових осіб приватного підприємства, яке неодноразово ставало переможцем публічних торгів по програмі "Велике будівництво", в ухиленні від сплати податків на 18,6 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

"З метою штучного завищення вартості робіт та подальшого отримання готівкових коштів (схема відкату) підприємство проводило безтоварні операції, при цьому лише документально відображаючи придбання ТМЦ, робіт, у іншого товариства, яке в свою чергу, здійснювало фінансово-господарські взаємовідносини з ризиковими СГД.

Діючи умисно, фігуранти кримінального провадження, формували безпідставний податковий кредит з ПДВ. В результаті такої діяльності зловмисники ухилились від сплати податку на загальну суму понад 18,6 млн гривень", – йдеться у повідомленні.

 

У результаті обшуків виявили тендерну документацію та фінансово-господарські документи, що свідчать про факти розкрадання бюджетних коштів, чорнові записи та готівкові грошові кошти на загальну суму понад 6 млн гривень в еквіваленті.

При цьому, компанію, яку підозрюють в ухиленні від сплати податків, у ДФС не називають.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: