fbpx
Сьогодні
15:57 05 Кві 2021

Офіс президента розкритикував владу Києва за неналежну підготовку до локдауну

У Офісі президента розкритикували столичну владу за неналежну підготовку до локдауну.

Про це повідомила пресслужба Офісу президента.

"Змушені констатувати, що це завдання не було виконане належним чином. З відповідних звітів та численних повідомлень бачимо, що без спецперепусток залишилася, серед іншого, і частина медичних працівників. Вважаємо таку ситуацію неприпустимою", – заявили у ОПУ.

Там зазначили, що влада Києва має виправити ситуацію.

"Забезпечивши мешканців міста спецперепустками для користування громадським транспортом. Має бути забезпечена й достатня кількість одиниць транспорту на маршрутах для перевезення", – йдеться у повідомленні.

Там зауважили, що також у КМДА мають повідомити керівників підприємств, які можуть бути переведені на дистанційний режим роботи, про необхідність забезпечити це.

Як повідомляла Рубрика, сьогодні у Києві перший день локдауну.

Департамент транспортної інфраструктури КМДА видав уже 437 тисяч спецперепусток для користування громадським транспортом. Сьогодні планується видати ще 63 тисячі.

Через введення спецперепусток вранці затори паралізували рух, а ціни на таксі злетіли в кілька разів. Наприклад, поїздка від метро Почайна до Майдану Незалежності обійдеться не менше ніж в 200 грн, з Позняків до Контрактової площі – дорожче 400 грн

Також стало відомо, що правоохоронці виявили 18-річну киянку, яка продавала у соцмережі підроблені спецперепустки за 200 гривень.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: