fbpx
Сьогодні
13:21 04 Кві 2021

У Миколаєві Нацгвардія заблокувала роботу речового ринку, що порушував карантин

Фото: "Новости N"

Вранці 4 квітня в Миколаєві кілька десятків військовослужбовців Національної гвардії разом з поліцейськими заблокували всі входи на ринок "Колос", який продовжив працювати, незважаючи на жорсткий карантин.

Про це пише НВ.

Один з поліцейських розповів, що їм була поставлена задача не пропускати на ринок нікого – ні продавців, ні покупців.

Зараз практично всі точки закриті, однак кілька кіосків все ж працюють, незважаючи на заборону.

Заступник губернатора Ігор Кузьмін та депутат міськради Миколаєва від Слуги народу Олександр Розумний вимагали від підприємців виконати умови карантину.

На що підприємці відповіли, що на ринку людей набагато менше, ніж в супермаркетах, і незрозуміло, чому вони не можуть працювати в той час, як робота магазинів не заборонена.

Працівники ринку кричали: "Ми вам не довіряємо!" і вимагали, щоб на місце приїхав мер Миколаєва Олександр Сенкевич або губернатор області Віталій Кім.

Представник підприємців адвокат Андрій Толпекін сказав, що торговці готові обговорювати формат подальшої взаємодії з чиновниками на круглому столі, але на присутність поліції на ринку будуть реагувати жорстко.

Після години спілкування на підвищених тонах чиновники і представники поліції змушені були покинути територію ринку, а торговці продовжили роботу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: