fbpx
Сьогодні
14:02 04 Кві 2021

У Дніпрі один із барів запровадив сексистську акцію

Фото: Інформатор

Бар Bronx Garage у Дніпрі 3 квітня провів сексистську акцію. Відвідувачкам пропонували показати бармену груди та отримати безкоштовний коктейль. Оголошення розмістили на вулиці.

Про це пише Інформатор.

Акція стосується саме жінок, бо за словами адміністрації закладу, бармен — чоловік. На питання, чи працюють на барі дівчата, співробітник закладу відповів, що ні, але навряд жінка б захотіла дивитися на чоловічі груди.

У закладі запевняють, що учасницям акції має бути не менше 18 років. А показати груди, мовляв, можна як на барі, так і в туалеті. Хоч акція й була одноденною, бармен запевнив, що подібні "вєчєріночкі" будуть влаштовувати й надалі, якщо це сподобається відвідувачам та відвідувачкам. За його словами, цього разу були охочі взяти участь в акції.

Очільниця правозахисної організації Gender Stream Ольга Полякова прокоментувала цю сексистську рекламу.

"У рекламі це провокує порівняння жінки з річчю. А її знецінення призводить до нормалізації насильства у суспільстві. Це потім має серйозні наслідки: домашнє або сексуальне насильство. Тут немає нічого розважального, є лише дурість людей, які не думають про наслідки", — сказала вона.

Ольга Полякова нагадала, що закон України "Про рекламу" має норми, за якими авторів чи авторок подібних маркетингових пропозицій можуть оштрафувати.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: