fbpx
Сьогодні
21:35 04 Кві 2021

Разумков прокоментував акцію за Стерненка під Офісом Президента

Спікер парламенту Дмитро Разумков прокоментував акцію за Стерненка під Офісом Президента.

Про це він сказав в інтерв'ю ЦензорНЕТ.

"Те, що відбувалося під Офісом Президента, вже не можна назвати мирною акцією. Бити вікна – це не мирна акція. Як і малювати на стінах. Справа навіть не в тому, що це відбувалося під Офісом Президента. У мене була така ж сама позиція, якби це перед Верховною Радою, Кабінетом Міністрів чи перед моїм будинком, чи перед вашим. Стіни здачі не дають, так воно не відбувається…", — заявив Разумков.

Також він прокоментував прийняття Радою заяви, що засуджує "насильство і наругу" учасників акції протесту під Офісом Президента.

"Так, голосував (я голосував — ред.). Я із вами згоден: цей документ має абсолютно декларативний характер. Скажу більше: ви, напевно, бачили оригінал документа і те, які зміни було запропоновано. Там, наприклад, спочатку фігурувало Управління справами Президента, яке точно не є зоною відповідальності Верховної Ради України…

Далі. Наскільки мені відомо, більшість тих, хто голосував за цей документ, розуміли, що він має суто декларативний характер. Особисто я вважаю, що якщо ви з чимось не згодні, можете виходити на мирні акції. Це абсолютно логічно, це передбачено Конституцією і в історії нашої країни часто допомагало виходити з непростих ситуацій", — вважає Разумков.

Також Разумков прокоментував ймовірність свого усунення зі спікерської посади.

Крім того, Разумков пояснив, як НАТО допомагатиме Україні.

Ще Разумков прокоментував ймовірність створення коаліції з іншими фракціями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: