fbpx
Сьогодні
15:32 04 Кві 2021

Довибори на Івано-Франківщині: суд визнав перерахунок голосів законним, Шевченко готує апеляцію

Кандидат в народні депутати Олександр Шевченко, який програв на довиборах у ВР по округу №87 в Івано-Франківській області Василю Вірастюку, готує апеляцію на рішення суду, що визнав законним перерахунок голосів.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Окружний адміністративний суд Івано-Франківська відмовив у задоволенні позову кандидата в народні депутати Олександра Шевченка до Надвірнянської ОВК. Суд ухвалив, що рішення перерахунку голосів щодо дільниці № 261029 (Микуличин) є законним. А отже, все що відбувалось на ваших очах, теж, на думку Феміди, відбувалось законно. Наша команда готує апеляцію на це рішення", – написав Шевченко.

Друзі! Окружний адміністративний суд Івано-Франківська відмовив у задоволенні позову кандидата в народні депутати…

Posted by Олександр Шевченко on Saturday, April 3, 2021

Як повідомляла Рубрика, 28 березня на Івано-Франківщині відбулися довибори нардепа по 87-му виборчому округу з центром у Надвірній. Тут балотувалось 14 кандидатів.

4 квітня ЦВК заявила про опрацювання усіх протоколів та перемогу Василя Вірастюка, який балотувався від партії "Слуга народу".

З 31 березня на 1 квітня ОВК призупининяла підрахунок голосів на 87-му виборчому окрузі до 11 години ранку.  Відомо, що члени ОВК залишали будівлю завдяки коридору, який зробила поліція, бо представники дільничних комісій, які п'яту добу не могли здати протоколи, їх не випускали. Після перерви ОВК відновила роботу у повному складі.

Як повідомлялося, кандидат від ВО "Свобода" Руслан Кошулинський вимагає визнати вибори недійсними і оголосити перевибори. Вірастюк заявляє, що не бачить підстав для перевиборів на окрузі, але готовий до перерахунку голосів.

Крім того, відомо, що представники партії "Слуга народу" їздили на 87 виборчий округ. Спостерігачі повідомили, що нардеп Тищенко на дільницях вимагав журналістські посвідчення та вимагав від кандидата Шевченка стати перед ним на коліна. Радник Авакова заявив,  Тищенко не мав права перевіряти журналістські посвідчення.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: