fbpx
Сьогодні
09:17 03 Кві 2021

Порошенко заявляє, що в опозиції дзвінок Байдена Зеленському чекали більше, аніж у владних кабінетах

П'ятий президент України Петро Порошенко зазначає, що телефонна розмова між президентом США Джо Байденом та президентом України Володимиром Зеленським була на часі.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Тепер, коли в гру увійшов давній друг України, найбільш досвідчений і обізнаний в українських справах Глава Білого дому, українська боротьба отримала таку необхідну і вчасну "вакцину" від російського агресора", – зазначає Порошенко.

За словами лідера "Європейської Солідарності", після розмови з Байденом українська влада отримала чіткі та зрозумілі сигнали щодо очікувань на шляху необхідних реформ.

"Трагічний контекст першої телефонної розмови, пов'язаний із тривожним розвитком безпекової ситуації у протидії російській агресії, не підміняє вагомого значення контакту Вашингтону з Києвом на найвищому рівні. Попереду багато роботи, в якій ключовими залишатимуться наша незламна єдність і солідарність!", – зазначив Порошенко.

Гарна новина, на яку з нетерпінням чекали в Україні. Можливо, навіть більше в опозиції, ніж у владних коридорах. Зі…

Posted by Петро Порошенко on Friday, April 2, 2021

Нагадаємо, увечері 2 квітня президенти Джо Байден та Володимир Зеленський провели довгоочікувану телефонну розмову, у котрій обговорили загострення конфлікту на Донбасі.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: