fbpx
Сьогодні
09:34 03 Кві 2021

No Waste Run: у Києві відбудеться благодійний антисміттєвий забіг

15 травня відбудеться благодійний забіг No Waste Run, за допомогою якого збиратимуть кошти на будівництво культурного центру "України Без Сміття", що популяризуватиме культуру сортування відходів.

Об'єкт, як планується, включатиме музей відходів і сортування, майданчик для "безпластикового" фермерського ринку, а також простір просто неба для артзаходів.

Організатори забігу – фандрейзингова платформа Kind Challenge та соціальний стартап "Україна Без Сміття" — хочуть зібрати 1,5 мільйона гривень.

Щоб стати благодійником, потрібно пробігти символічні 2,5 кілометра або 10 кілометрів – на ВДНГ або в будь-якій іншій точці світу, самостійно або з командою. Учасники, які виконають умови забігу, отримають медалі з переробленого пластику, а також призи від партнерів забігу. Тим, хто бігтиме No Waste Run 2021 в іншому місті чи країні, медаль надішлють поштою безкоштовно. У бігунів також безкоштовно прийматимуть відсортовані відходи на переробку.

Як зареєструватися та взяти участь у забігу?

  1. Перейти за посиланням, зареєструватися та сплатити благодійний (реєстраційний) внесок від 500 грн. 90% від суми відразу підуть на рахунок ГО «Україна Без Сміття», щоб пришвидшити будівництво нової сортувальної станції.
  2. Розповісти друзям про ініціативу та свою кампанію у соцмережах, збирати більше коштів для УБС та готуватися до забігу на 2, 5 або 10 км. Учасники, які назбирають найбільші суми, отримають призи від партнерів забігу.
  3. 15 травня  прийти на ВДНГ, пробігти обрану дистанцію та отримати медаль із переробленого пластику або ж пробігти свою дистанцію з будь-якої точки та отримати медаль поштою!

Після марафонів уздовж маршрутів часто залишаються купи сміття. Організатори No Waste Run прагнуть показати, що можна влаштовувати забіги "без відходів".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: