fbpx
Сьогодні
19:26 02 Кві 2021

У Порошенка вважають, що Байден зателефонував до Зеленского через стягування російських військ до кордону

Нардепка від фракції "Європейська солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе заявляє, що розмова президента США Джо Байдена та президента України Володимира Зеленського відбулася через агресивні дії Росії.

Про це вона повідомила в програмі "Сьогодні Ввечері" на каналі "Україна 24".

"Я думаю, сьогоднішній дзвінок якраз продиктований тим, що є серйозне скупчення російських військ довкола України, зокрема і на окупованих територіях. Поза тим американці днями підняли рівень загрози стосовно можливості військового зіткнення між російськими та українськими військами знову до найвищого рівня. Саме це, я вважаю, спонукало Байдена сьогодні організувати цей дзвінок із Зеленським", — сказала вона.

Нардепка від фракції "Слуга народу" Ірина Верещук, яка теж перебувала у студії, заявила, що ця розмова була питанням часу.

"Від нас завжди чекають рішучих кроків у боротьбі з корупцією незалежно від ситуації, яка є. Я думаю, у розмові питання не було саме у цьому. Але акценти США розставляє – коли спілкується з нашим оборонним відомством тощо. Я розумію, що ця розмова була питанням лише часу. Так і сталося. Сьогодні вони порозмовляли. Дасть Бог, будуть результати, а не лише розмова. Я думаю, ми невдовзі будемо обговорювати деталі, які матимуть зміст і сенс", — сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні президенти Джо Байден та Володимир Зеленський провели довгоочікувану телефонну розмову.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: