fbpx
Сьогодні
09:06 02 Кві 2021

Ryanair допоможе Україні добудувати другий найбільший у світі літак Ан-225 "Мрія"

Авіакомпанія Ryanair вирішила профінансувати завершення будівництва другого літака Ан-225 "Мрія" – найбільшого у світі.

Про це повідомляє портал Aerotime.aero, повідомляє Рубрика.

"Ми дуже раді повідомити, що Ryanair знову стане лідером у відновленні авіації. Здійснюючи замовлення на другий Ан-225 "Мрія", ми відповідаємо на безпрецедентний попит на подорожі від наших клієнтів. Ми зрозуміли, що наявного флоту просто недостатньо, попри те, що у нас є понад 450 літаків", – зазначають в ірландській авіакомпанії.

У лоукостері уточнили, що цей план розроблявся певний час, оскільки чутки про те, що Україна шукає партнера для завершення будівництва другого Ан-225, з'явилися на початку лютого 2021 року.

"Тоді Юрій Гусєв, виконавчий директор Укроборонпрому, материнської компанії "Антонова", заявив, що компанія веде активні перемовини з декількома країнами стосовно розвитку українського авіаційного парку", – йдеться у публікації.

Виконавчий директор Ryanair Майкл О'Лірі зауважив, що великі інвестиції, необхідні для добудови другого літака Ан-225 "Мрія" не відлякали компанію.

"Ми бачимо можливість використовувати цей літак (який ми охрестили Summer People Mover) для поновлення польотів та стати лідерами у відновленні авіації в Європі", – наголосив він.

Як зазначається, компанія Ryanair створить для Ан-225 унікальну компоновку салону, що дозволить перевозити до тисячі пасажирів.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: