fbpx
Сьогодні
08:51 01 Кві 2021

Доба на Донбасі: бойовики 5 разів порушили "тишу" та почали укріплюватися біля Калинівки

Протягом минулої доби, 31 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 5 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляє пресслужба ООС у Фейсбук.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов'ї, окупанти відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", поблизу населених пунктів Світлодарське, Золоте-4 та Луганське загарбники обстрілювали наші позиції із автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Бойових втрат серед військовослужбовців Збройних Сил України немає.

Українська сторона СЦКК повідомляє про грубі порушення з боку збройних формувань Російської Федерації на тимчасово окупованій території.

Крім того, 31 березня, передовими підрозділами Збройних Сил України, зафіксовано виконання інженерних робіт збройними формуваннями Російської Федерації і створення нових укріплень в напрямку лінії розмежування на околиці Калинівки, що на тимчасово окупованій території Донецької області.

Нагадаємо, 29 березня російсько-окупаційні війська почали проводити інженерні роботи в районі Донецького аеропорту, поблизу населених пунктів Мар'їнка та Зайцеве.  А 30 березня окупанти проводили інженерне обладнання своїх позицій біля Павлополя.

У пресслужбі відмічають, зазначені факти свідчать про те, що представники російсько-окупаційних військ продовжують порушувати раніше досягнуті домовленості.

Станом на 7 годину ранку, 1 квітня, зафіксовано 3 обстріли з боку російсько-окупаційних військ.

Зокрема, неподалік Світлодарська ТА Золоте-4 противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а поблизу селища Новгородське –зі стрілецької зброї.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: