fbpx
Сьогодні
21:37 01 Кві 2021

Bolt у Києві відкрив новий сезон прокату електросамокатів та знизив ціни

У Києві стартував новий сезон прокату електросамокатів Bolt. Цього року їхня кількість значно збільшиться, а вартість прокату буде доступнішою, ніж торік. Запуск послуги планується також в інших містах України. 

Сервіс прокату електросамокатів Bolt був успішно запущений влітку минулого року і вже розвинувся в повноцінний напрям бізнесу. У новому сезоні на вулицях Києва з'являться електросамокати, розроблені фахівцями компанії Bolt. Ця міцна і надійна модель представляє нове покоління електросамокатів, виробництво яких компанія прагне зробити максимально екологічним. Наприклад, матеріали цієї моделі підлягають повній переробці та повторному використанню. 

Окрім того, з початком сезону ціни на послуги знижуються:

  • Ціна розблокування електросамоката становитиме 9 грн. 
  • Хвилина поїздки в дні з понеділка по четвер коштуватиме 1,90 грн, а в п'ятницю, суботу та неділю ― 2,50 грн. 
  • Взяти на прокат самокат на весь день ― 490 грн. 

електросамокати Bolt

Щоб скористатися сервісом прокату електросамокатів, необхідно: 

  • Завантажити додаток для замовлення поїздок Bolt у Google Play або App Store. Якщо цей додаток уже було встановлено раніше, його потрібно оновити до останньої версії. 
  • Після встановлення або оновлення додатка потрібно переключитися в режим самокатів, натиснувши на іконку в правому верхньому кутку додатка. Потім потрібно підійти до електросамоката і відсканувати його QR-код. 
  • Оплата послуги прокату електросамоката здійснюється за допомогою банківської карти або сервісу Apple Pay. 

Також Bolt планує розширити географію послуги в Києві та запустити сервіс прокату електросамокатів в інших великих містах України.

AIN пише, що сервіс стане доступний у двох нових містах – в Одесі та Львові. Поки що точно дата не відома, але запуск відбудеться цієї весни.

електросамокати Bolt

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: