fbpx
Сьогодні
22:34 01 Кві 2021

Арахамія пояснив слова Колісник про те, що "треба валити з цієї країни"

Фото: Рубрика

Нардеп з фракції "Слуга народу" Давид Арахамія прокоментував скандал з листуванням його колеги по фракції. Раніше Ганна Колісник у Верховній Раді написала у листуванні, що "пора звалювати з цієї країни".

Про це пише "Україна 24".

"Ми будемо це питання досліджувати. Я точно думаю, що ніхто "сваливать из страны" не буде. Якби це було з вуст чи телефону будь-якого іншого депутата… Але пані Колісник дуже добропорядна людина, яка не була ні в яких скандалах, медійних скандалах тощо. У мене немає підстав сумніватися в її патріотичній позиції", — сказав він.

Арахамія вибачився за негарну ситуацію.

"Але те, як це виглядає… Я мушу вибачитись перед всім народом України за те, як це виглядає. Хоча це ніяка не партійна позиція. У ЗМІ це подали через крапку, але там між меседжами є таймінг – декілька хвилин проміжку часу. Але мушу вибачитись перед телеглядачами за поведінку депутата нашої фракції. Точно мушу запевнити всіх: ніхто з країни «звалювати» не буде, всі працюватимуть на користь країни, всі захищатимуть інтереси України", — сказав він.

Нагадаємо, у Раді сфотографували переписку нардепки "слуги" Колісник під час виступу Хомчака.

У переписці з абонентом на ім'я Стас, вона написала, що слухає виступ головнокомандувача ЗСУ генерал-полковника Руслана Хомчака.

"Ми слухаємо Хомчака. Треба валити з цієї країни ", – написала народний депутат.

Колісник спробувала виправдатися за слова "треба валити з цієї країни", а потім видалила допис.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: