fbpx
Сьогодні
17:45 31 Бер 2021

Аваков призначив собі нового радника

фото: МВС

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков призначив своїм радником на громадських засадах депутата 8 скликання Ігоря Діденка.

Про це повідомляє сайт МВС.

Як зазначається, Діденко координуватиме роботу фахівців міністерств та відомств в частині реалізації державної програми по зменшенню аварійності та смертності на дорогах України на 30% до 2024 року; створення якісної системи збору даних ДТП в Україні за методикою європейської системи збору та обробки даних CADAS, а також автоматичну інтеграцію даних про стан аварійності на дорогах України в Європейську статистику ДТП.

Також він допомагатиме місцевій владі при підготовці та впровадженні муніципальних програм з безпеки дорожнього руху, у запровадженні новітніх технологій з безпеки дорожнього руху задля збереження життя людей та впровадження ефективної системи управління безпекою дорожнього руху тощо.

Нагадаємо, Ігор Діденко був депутатом минулого скликання від партії "Самопоміч". Є засновником телеканалу "Перший автомобільний". Також відомий як президент медіагрупа «Автоцентр» – видань автомобільної тематики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: