fbpx
Сьогодні
21:20 30 Бер 2021

Справа ПВК: Шевченка звільнили з СІЗО

"Агента НАБУ" Євгена Шевченка, підозрюваного в створенні незаконного збройного формування, відпустили з СІЗО під заставу в 5 мільйонів гривень.

Про це сам Шевченко повідомив у Facebook.

"Друзі, я вдома! Поруч зі своєю дружиною і своїм сином – це найголовніше, що є в моєму житті. І я від усього серця хочу подякувати тим своїм друзям, що не відвернулися у лиху годину, і всім тим небайдужим людям, які, піклуючись про мою долю, допомогли зібрати величезну суму застави у розмірі 5 млн. грн.", – написав він.

Євген Шевченко зазначив, що попри це завтра відбудеться апеляційне засідання, на якому він із адвокатами будуть вимагати скасування застави і тримання підозрюваного під вартою у СІЗО.

Сам "агент НАБУ" вважає, що наказ про його засудження йде від "конкретної особи з Офісу Президента".

Крім того, Шевченко анонсував пресконференцію про справу проти нього.

"Якщо, як я сподіваюсь, лишуся на волі, то у четвер проведу пресконференцію, на якій викладу всі факти про процес фальсифікації справи проти мене. Розповім, як це робили слідчі. Як брехав прямо під час судового засідання прокурор. І яка конкретно посадова особа знаходилася в кабінеті судді Печерського суду, коли та виносила своє рішення", – зазначає Шевченко.

Він стверджує, що навіть якщо його запроторять за ґрати, за нього пресконференцію проведуть його адвокати.

Друзі, я вдома! Поруч зі своєю дружиною і своїм сином – це найголовніше, що є в моєму житті. І я від усього серця хочу…

Posted by Євген Шевченко on Tuesday, March 30, 2021

Як повідомляла Рубрика, 24 березня СБУ затримала Семенченка й "агента" НАБУ за підозрою в організації "ПВК".

25 березня СБУ оприлюднила аудіозапис та листування, у якому Семенченко та Шевченко домовляються про купівлю російської зброї

У свою чергу журналісти-розслідувачі стверджують, що ПВК Семенченка впродовж останніх років працювала в інтересах олігарха Ігоря Коломойського.

26 березня "агенту НАБУ" Євгенію Шевченку, якому закидають співучасть у створенні незаконного збройного формування, відправили під арешт на два місяці.

Нагадаємо, що Семенченка на два місяці запроторили в СІЗО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: