fbpx
Сьогодні
15:36 29 Бер 2021

Офіс президента не віддасть двері на виставку, оскільки вони є доказом вандалізму, – Мендель

Офіс президента України не віддаватиме жодні пошкоджені частини будівлі ОП на будь-які виставки, оскільки не вважає ці речі об'єктами мистецтва, а ставиться до всіх пошкоджень, як до доказів вандалізму.

Про це в Інстаграм написала прессекретар президента Юлія Мендель.

За її словами, "пошкоджені двері Офісу Президента сьогодні відправляють на реставрацію з метою економії коштів. Реставрувати двері значно дешевше, ніж купити нові. Офіс президента @op_ukraine не буде віддавати жодні пошкоджені частини будівлі на будь-які виставки, оскільки не вважає ці речі об'єктами мистецтва, а ставиться до всіх пошкоджень як до доказів вандалізму".

Як зауважила Мендель, "за цей вандалізм точно має бути відповідальність. Хто намагався підпалити державний герб України на табличці на вході в Офіс президента, ламав двері та вікна і малював свастику на стіні – кожен повинен відповісти за законом за те, що зробив, в тій мірі, як зробив".

"Право на протест – це законне право, і для влади принципово, щоб люди могли вільно протестувати. На Банковій часто збираються протестувальники. Втім, жодному за 30 років незалежності не спадало на думку робити те, що сталося 20 березня", – заявила прессекретар президента.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: