fbpx
Сьогодні
22:12 27 Бер 2021

"З ворогом треба зустрічатися": Кравчук прокоментував можливі консультації Зеленського з Путіним

Президент України Володимир Зеленський заради врегулювання ситуації на Донбасі повинен провести консультації з главами країн "нормандського формату", хоча при консультаціях з президентом Росії Володимиром Путіним можуть виникнути проблеми.

Про це заявив в ефірі на телеканалі "Україна 24" перший президент, глава української делегації в Тристоронній контактній групі Леонід Кравчук.

"Поки інформації немає (про консультації з главами країн "нормандського формату" – ред.). Я знаю, що йдуть консультації, питання непросте. Думаю, не буде проблем з консультаціями з канцлером Німеччини і президентом Франції. Можуть, на мою думку, виникнути проблеми з приводу консультацій з президентом Путіним. Але поки що фактів, які свідчать про те, чи помиляюся я, або вони про щось домовилися, у мене, на жаль, немає. Думаю, їх взагалі ще немає", – сказав він.

На думку Кравчука, в питанні зустрічі глав країн "нормандського формату" окремо "ми повинні проявляти активність і пропонувати, щоб світ бачив, що Україна готова на все".

"Навіть з агресором, з ворогом зустрічатися, коли йдеться про життя людей, мир в Україні. Сподіваємося, що якщо всі разом запропонують якісь нові схеми, дорожню карту, пропозиції, зустрічні плани – можливо, це вплине на Росію", – додав перший президент.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: