fbpx
Сьогодні
16:48 26 Бер 2021

У Тернополі посилять карантинні заходи

Тернопільський міський штаб для боротьби з коронавірусом ухвалив рішення про посилення карантинних обмежень на території міста, щоб запобігти розповсюдженню захворювання.

Про це повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал на засіданні штабу, трансляція котрого розмішена у Facebook.

"Правоохоронним органам спільно з Держспоживслужбою, муніципальною інспекцією, з підрозділами міської ради посилити контроль за роботою закладів громадського харчування, особливо нічних розважальних закладів на вихідні дні і протягом наступного тижня. Для того, щоб зменшити кількість хворих, встановити режим роботи для закладів громадського харчування до 22 години", – зазначив він.

За його словами, рекомендовано розпочати навчання з 29 березня безпосередньо у класах лиш для молодших школярів, 5-11 класам – рекомендовано дистанційне навчання до стабілізації ситуації, дитячі садки та позашкільні заклади продовжать роботу у звичайному режимі.

Як зазначив мер Тернополя, рекомендовано тим підприємствам, які працюють безпосередньо з населенням, здійснювати спілкування з клієнтами виключно з використанням захисного скла і масок. Крім того, вони мають організувати свою роботу і прийом відвідувачів так, щоб не було скупчень людей.

Рубрика:
Здоров'я

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: