fbpx
Сьогодні
13:40 26 Бер 2021

У лікарнях Києва продовжує збільшуватися кількість хворих на коронавірус

English version here

Фото Reuters

У лікарнях Києва продовжує збільшуватися кількість хворих на коронавірус. Нині там перебуває перебувають найбільша кількість хворих від початку пандемії коронавірусу.

Про це повідомив Київський міський голова Віталій Кличко на брифінгу, передає Укрінформу.

"Сьогодні в лікарнях столиці найбільша кількість хворих від початку пандемії. Ускладнився і перебіг хвороби. У нас все більше хворих, які перебувають у тяжкому стані, і тих, хто потребує кисневої підтримки. Загалом у стаціонарах медзакладів столиці сьогодні лікуються 4252 хворі на коронавірус, із них 41 дитина, 2700 пацієнтів перебувають у тяжкому стані. Кисневу підтримку отримують 3488 людей, під апаратами ШВЛ 60 хворих", – поінформував Кличко.

Він зазначив, що заповненість ліжок у комунальних медзакладах столиці становить майже 77%.

За словами міського голови, тільки за минулу добу в Києві госпіталізували 787 людей – це хворі на коронавірус, пацієнти з підозрою на коронавірус та пацієнти з пневмоніями.

Кличко також зазначив, що минулого тижня столиця перевищила епідеміологічний поріг захворюваності на грип та ГРВІ на 22%, і це теж впливає на заповненість лікарень.
Він також повідомив, що за минулу добу у столиці зафіксували 1 164 нові випадки коронавірусу.

"1 164 інфікованих виявили в місті минулої доби. Померли 37 людей – 19 жінок та 18 чоловіків. Всього за період пандемії у столиці 3 235 летальних випадків від вірусу. А підтверджених випадків захворювання в місті на сьогодні 157 767", – сказав Кличко.

Рубрика:
Здоров'я Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: