fbpx
Сьогодні
12:26 25 Бер 2021

У штабі російського опозиціонера Навального відмовилися виправляти карту з "російським" Кримом, - Чубаров

Фото Reuters

Голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров заявив, що штаб російського опозиціонера Олексія Навального відмовився виправляти карту на сайті, де Крим позначений як частина Росії.

Про це повідомив Рефат Чубаров у Фейсбук.

"За моєю ініціативою годину тому (о 18.45) в мене відбулася розмова з Леонідом Волковим, в ході якого я пояснив неприйнятність такого дійства і запропонував привести кордони РФ у відповідність з міжнародно-визнаними кордонами України, виключивши на зображенні півострів Крим з меж РФ".

Мова йде про сайт "Свободу Навальному". Соратник останнього Волков пояснив Чубарову неможливість позначити Крим українським, що визнається міжнародною спільнотою.

Голова Меджслісу не захотів транслювати аргументи Волкова у соцмережі та запропонував йому особисто їх озвучити.

"Не хочу нікому читати ніяких нотацій, обмежуся лише очевидним – хочете справедливості у себе вдома, припиніть мародерствувати в чужій хаті", – підсумував Чубаров.

Нагадаємо, у 2014 році Росія незаконно окупувала український Крим та розв'язала війну на Донбасі.

У жовтні 2014 року Навальний порадив українцям не обманювати себе щодо повернення Криму. "Крим – це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати?" – заявляв Навальний.

Як повідомляла Рубрика, 2 лютого 2021 року московський суд відправив опозиціонера Олексія Навального на 3,5 роки у колонії загального режиму

При цьому Міністр закордонних справ (МЗС) Дмитро Кулеба заявив, що Україна має підтримувати ув'язненого російського опозиціонера Олексія Навального. За словами Кулеби, Україна виступає на захист росіян, які прагнуть демократичних змін, а Олексій Навальний став уособленням цих змін.

Рубрика:
Політика Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: