fbpx
Сьогодні
15:59 24 Бер 2021

Нацкорпус залив червоною фарбою столичні заправки, які пов'язують з Медведчуком

Фото: Нацкорпус

Національний Корпус залив червоною фарбою та заблокував кілька заправок мережі Glusco, яку пов'язують з лідером ОПЗЖ Віктором Медведчуком.

Про це повідомляє пресслужба Національного Корпусу, пише "Главком".

Згідно з повідомленням, акція має на меті привернути увагу правоохоронних органів до роботи російського капіталу, пов'язаного з підсанкційними особами.

«Будь-який прибуток цих заправок – прямий прибуток Росії, а відповідно це спонсорство тероризму, вбивств наших захисників і цивільного населення на Донбасі. Все що не буде допрацьовано українськими службами, будуть доробляти патріоти, зокрема і Національний Корпус», – сказав керівник Нацкорпусу міста Києва Сергій Тамарін.

За його словами, розірвання економічних зв'язків з Росією – питання існування України, оскільки Glusco має стосунок до російської державної компанії «Роснєфть» і таким чином може бути причетна до фінансування тероризму.

Як повідомляла Рубрика, Служба безпеки України викрила масштабну оборудку з "тіньової" реалізації неякісних нафтопродуктів на мережі автозаправок Glusko, яку пов'язують з олігархом Віктором Медведчуком. У компанії Glusco, сказали, що кримінальне провадження з ними не пов'язане.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: