fbpx
Сьогодні
19:55 24 Бер 2021

Кличко відповів маршрутникам на прохання заборонити їм працювати під час локдауну

Мер Києва Віталій Кличко вважає маніпуляцією прохання приватних перевізників заборонити їм працювати під час жорсткого карантину.

Про це він заявив в ефірі телеканал «Україна 24».

«Це близько до маніпуляції "забороніть нам, будь ласка, працювати, тому що у нас збитки". Таким же чином я можу сказати, що сьогодні весь транспорт в Києві є дотаційним. Він некомерційний. Приватні перевізники повинні вирішувати на свій розсуд, а в цьому плані "забороніть, будь ласка, мені, тому що я не зможу возити" – це маніпуляція», – відповів Кличко на звернення перевізників.

Нагадаємо, водії маршруток у столиці звернулися до влади Києва із закликом заборонити їм працювати під час карантину, аргументуючи це тим, що робота в таких умовах є збитковою. Крім того, за їхніми словами, вже через кілька днів, а саме в суботу, вартість проїзду в столичних маршрутках зросте на 2 гривні – з 8 до 10 гривень. Однак, як запевняють перевізники, і тоді робота в умовах, коли можна перевозити лише 11 пасажирів є збитковою. Заробіток не покриває витрат на паливо, а також не дає можливості виплатити зарплату водіям.

Раніше Кличко закликав киян не створювати натовп у транспорті, інакше в місті введуть "жорсткий локдаун".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: