fbpx
Сьогодні
13:26 23 Бер 2021

Шести нардепам погрожують виключенням із партії "Голос", - Юрчишин

Фото: З сайту партії "Голос"

Керівництво партії "Голос" попередило шістьох членів політсили про можливе виключення.

Про це повідомляє "Новое время" з посиланням на слова народного депутата від "Голосу" Ярослава Юрчишина.

"Шести членам партії дали останнє попередження з загрозою виключення. Мені, [Олександрі] Устіновій, [Соломії] Бобровській, [Романові] Лозинському, [Володимирові] Цабалю і [Ользі] Стефанишиній", — розповів Юрчишин.

За його словами, так у "Голосі" відреагували на підтримку нардепами рішення Верховної Ради про направлення до Конституційного суду законопроєкту про призначення і звільнення директорів НАБУ і ДБР (законопроєкт № 5133).

Юрчишин вважає, що їх виключення з політсили — питання часу.

"В нас світоглядні розходження з питань розбудови партії та позиціонування. Наприклад, керівництво партії та фракції реєструє законопроєкт, який знижує спроможність НАЗК перевіряти партійні фінанси. Членам фракції його навіть не показали", — розповів нардеп.

Пресслужба партії "Голос" у коментарі агентству Інтерфакс-Україна заявила, що цього року не ухвалювала рішень про виключення будь-кого зі своїх лав.

У політсилі заявили, що голосування за "провладний" законопроєкт № 5133 є "порушенням послідовності позиції партії". Документ у Голосі вважають "політичною підтримкою атаки на антикорупційні органи".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: