fbpx
Сьогодні
21:06 23 Бер 2021

Принц Гаррі знайшов роботу у США

Фото: Reuters

Після втратити статусу члена королівської родини та переїзду до США, онук британської королеви Єлизавети ІІ Гаррі знайшов роботу у Кремнієвій долині. Він став співробітником каліфорнійської компанії BetterUp, яка займається коучингом.

Про це пише The Wall Street Journal.

Зокрема у компанії Гаррі займатиметься розробкою продуктової стратегії та благодійною діяльністю. За даними журналістів, він отримав посаду головного директора з питань взаємодії (Chief Impact Officer). Однак, фактично Гаррі не керуватиме іншими співробітниками.

Глава каліфорнійського стартапу BetterUp Алексі Робішо розповів, що він, швидше за все, працюватиме в офісі у Сан-Франциско, де буде брати участь у нарадах та виступати на спеціальних заходах компанії. Наприклад, Гаррі висвітлюватиме теми, пов'язані з психічним здоров'ям.

Сам принц Гаррі також підтвердив своє працевлаштування. В електронному листі до WSJ він зазначив, що на новій посаді хоче допомагати людям.

«Я маю намір допомогти впливати на життя людей. Проактивне навчання дає безмежні можливості для особистого розвитку, підвищення обізнаності та всебічного кращого життя», ㅡ зазначив він.

Що це за компанія?

Компанія BetterUp зареєстрована у Каліфорнії, почала свою роботу у 2013 році. Вона пропонує послуги з тренінгів та коучингу від експертів з різних сфер для компаній, працівників та окремих людей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: