fbpx
Сьогодні
16:06 22 Бер 2021

У парку на Донеччині зафіксували диких кабанів: відео

У регіональному ландшафтному парку "Клебан-Бик" співробітники парку зняли з дрона диких кабанів, які ховалися в очереті.

Про це повідомляє Східний варіант з посиланням на співробітницю парку Галину Семеніхіну.

Дикі кабани, як і більшість звірів максимально ховаються від сторонніх очей. У парку кабани ховаються в очереті. Звірі майже зливаються по кольору з рослинністю і побачити їх майже неможливо. Тому, щоб поспостерігати за мешканцями нашого парку, співробітникам доводиться докладати зусиль.

Ось і на відео, тільки якщо дуже уважно придивитися, можна побачити трьох поросят, що пересуваються з лігва до дорослої самки. Зазвичай самки кабанів утворюють стада разом із поросятами. Найбільш досвідчена самка стає на чолі зграї. Вона завжди попереду стада і може дати відсіч і вовку, і ведмедю, і людині.

Наприкінці відео кабан пересувається по очерету. Це самець, тому що, на відміну від самиць, самці кабана найчастіше живуть поодиноко. Із самицями вони зустрічаються тільки у період розмноження.

Кабан завжди буде повертатися туди, де є гарний корм. Та якщо йому десь загрожувала небезпека, він ніколи в те місце не повернеться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: