fbpx
Сьогодні
16:57 22 Бер 2021

ДТП з українцями в Польщі: консул розповів про стан постраждалих

Фото: ukraina24.segodnya.ua

Подробиці автомобільної аварії з українцями в Польщі розповів генеральний консул України в Любліні Василь Павлюк.

Про це він сказав в ефірі "Україна 24".

"Аварія сталася о 23:00 за польським часом, поліція відразу повідомила консульство, і кризовий центр в Жешуві зателефонував і повідомив про аварію. За їхньою інформацією, одна людина загинула на місці, п'ять госпіталізовано, і ще 4 перебувають у готелі в Ярославі, куди їх доправила поліція. Відразу виїхав консул, він зараз спілкується в Ярославі з громадянами, яких можна буде доправити до України", — сказав він.

Павлюк розповів, що наразі відомо про постраждалих.

"Загинув водій, який перебував не за кермом. Той, який був за кермом, наразі в лікарні в Перемишлі. Там ще дві людини, ще дві в інших шпиталях. Стан однієї жінки доволі тяжкий, завтра їй планують робити операцію, в неї тяжка травма голови. В інших різні травми — переломи кінцівок, забої, але нічого критичного", — сказав він.

Нагадаємо, вночі у Підкарпатському воєводстві український мікроавтобус врізався в огорожу і вилетів у кювет. Одна людина загинула, ще 5 шпиталізували. Повідомляється, що вночі у регіоні були складні погодні умови. Попередня схожа аварія з українцями сталася також у Польщі 6 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: