fbpx
Сьогодні
08:48 22 Бер 2021

Доба на Донбасі: окупанти 4 рази порушили режим "тиші"

Протягом минулої доби, 21 березня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 4 рази порушили режим припинення вогню.

По це повідомляє пресслужба ООС.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», окупанти відкривали вогонь по нашим захисникам із мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем поблизу Водяного, що на Приазов'ї.

З ручних протитанкових гранатометів противник здійснив обстріл позицій українських захисників неподалік Лебединського.

Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил внаслідок ворожих обстрілів немає.

У пресслужбі зазначають, що дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись існуючих домовленостей. При цьому про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ.

Також сьогодні, 22 березня, було зафіксовано ще одне порушення режиму припинення вогню в межах відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Неподалік Богданівки збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції українських захисників з автоматичних станкових гранатометів.

Українські військовослужбовці і надалі контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню.

Також пресслужба ООС нагадує, що в районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони.

Так упродовж доби підрозділи поліції зведених загонів перевірили 4580 транспортних засобів, 4697 осіб, з яких 4217 по Інформаційному центру.

До територіальних підрозділів на причетність до Збройних формувань Російської федерації та її найманців доставлялись 2 особи. Виявлено 64 адміністративних правопорушень.
За вказаний період поліцейськими розкрито 8 злочинів.

У тому числі за видами: 1 крадіжка, 1 факт незаконного поводження зі зброєю, 5 фактів незаконного поводження з наркотичними засобами, 1 у сфері службової діяльності.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 702 особи, на підконтрольну Україні територію прибуло 1199 осіб.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: