fbpx
Сьогодні
17:29 21 Бер 2021

Telegram дозволив створювати голосові чати в каналах і зберігати їх як подкасти

Команда месенджера Telegram скасувала обмеження за кількістю учасників у чатах в каналах і публічних групах. Завдяки цьому кожен канал може стати повноцінною радіостанцією.

Про це повідомили у блозі соцмережі.

Щоб створити голосовий чат, адміністратор повинен перейти в профіль каналу або групи, натиснути на три крапки й брати пункт «Почати голосовий чат».

Щоб поділитися голосовим чатом з підписниками, які пропустили прямий етер, адміністратор може ввімкнути запис чату. Після зупинки запису аудіофайл з'явиться в чаті зі збереженими повідомленнями.

Telegram телефон

Якщо користувач не бере участі в обговоренні як спікер, він може «підняти руку». Адміністратори зможуть подивитися, хто попросив слово, прочитавши інформацію «Про себе» біля кожного учасника.

Крім того, адміністратори публічних груп і каналів також зможуть створювати запрошення посилання, які відразу відкривають голосовий чат. Для спікерів можна створити окремі посилання: тоді їм не доведеться чекати, поки їм дозволять включити мікрофон.

Приєднатися до голосового чату в каналі можна не тільки від власного імені, а й від імені одного зі своїх каналів — таким чином громадські діячі та знаменитості можуть уникнути небажаної уваги до свого особистого облікового запису.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: