fbpx
Сьогодні
08:51 20 Бер 2021

У Києві попри карантин продовжує працювати Sport Life

Мережа фітнес-клубів "Спорт лайф" (Sport Life) продовжує працювати у звичайному режимі.

Така інформація була розміщена на сайті компанії.

Через введений з 20 березня карантин в Києві, в клубі обмежили лише роботу басейнів, групові заняття продовжують приймати відвідувачів, всупереч забороні Київміськради.

В компанії повідомили, що згідно з протоколом № 20 постійної комісії з питань техногенно-екологічно безпеки та надзвичайних ситуацій Київської міської державної адміністрації від 18.03.2021, клуби Києва продовжують працювати у звичайному режимі, виключення торкнулися тільки роботи басейнів.

В call-центрі клубу РБК-Україна підтвердили, що групові заняття продовжують працювати без змін. Своє рішення адміністрація пояснила тим, що "зали для групових занять мережі дозволяють розміщувати клієнтів з урахуванням – не більше 1 людини на 10 кв. м".

Це, своєю чергою, йде у розріз зі словами мера Києва Володимира Кличка який на брифінгу повідомляв, що крім відвідування басейнів у фітнес-клубах також повинні бути заборонені й групові заняття.

Нагадаємо, що сьогодні в Києві розпочав діяти жорсткий карантин. Він передбачає закриття культурних закладів, магазинів, кафе та ресторанів. Він буде тривати з 20 березня по 9 квітня.

Рубрика:
Здоров'я Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: