fbpx
Сьогодні
09:26 19 Бер 2021

Байден провалив "мирний курс" Єрмака і Козака та спроби здати Донбас, - Бутусов

English version here

Фото Reuters

Президент США Джо Байден визначив новий курс американської адміністрації своїм висловлюванням "Путін – вбивця", і всі американські союзники, в тому числі керівництво України будуть змушені з цим курсом рахуватися.

Про це пише український журналіст, головний редактор сайту "Цензор.нет", оглядач "Дзеркала тижня" Юрій Бутусов у Facebook.

"Байден не хоче спілкуватися з Зеленським. Але Байден вже провалив "мирний курс" Єрмака і Козака і спроби здати Донбас під виглядом "припинення вогню". Війна триває, і велика війна ще попереду", – зазначає він.

На думку Бутусова, це означає, що вся політика Офісу Єрмака вже не просто не відповідає реальності, а прямо суперечить політиці США щодо РФ.

Україна має готуватися до війни. Це реальність, а всі, хто обманює країну обіцянками швидкого миру – просто цинічні і брехливі політикани, завжди готові зрадити і втекти. Нам потрібна стратегія довгої війни з Росією", – пише журналіст.

За його словами, Україні потрібна влада, яка готова боротися, і яка зуміє визначити шлях до перемоги. "Для цього треба починати з доктрини, якої немає, і яку влада просто не усвідомлює. З доктрини війни починається справжня стратегія", – додає Бутусов.

Він зазначає, що в Україні немає ні доктрини ведення війни, ні реформи армії, ні територіальної оборони, ні реформи оборонної промисловості, ні реформи строкової служби, а головою комітету з розвідки "як і раніше є відкритий російський шпигун".

Офіс Єрмака замість оборони країни зайнятий насамперед вирішенням особистих питань, корупцією, розпилом бюджету, контролем лайків на фейсбуці та найманими інтернет-ботами. В країні війна, але війна нікого не хвилює на Банковій", – резюмує журналіст.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: