fbpx
Сьогодні
09:12 18 Бер 2021

Венедіктова заявила, що матеріалів для підписання підозри Медведчуку до неї не надходили

Генпрокурор Ірина Венедіктова зазначає, що є кілька кримінальних проваджень, в яких фігурує народний депутат України від "ОПЗЖ" Віктор Медведчук, але матеріали для підписання підозри до неї не надходили.

Про це пише "Інтерфакс-Україна".

Генпрокурорка уточнила, що кримінальних проваджень, в яких фігурує Медведчук, є кілька, в тому числі фактові, але зазначила, що розслідуванням займається не вона.

"На сьогоднішній день жоден орган досудового розслідування матеріалів не надав (для підозри Медведчуку).Справ багато, які з них перспективні – подивимося, ми працюємо в цьому напрямку", – зазначила Венедіктова.

Нагадаємо, 19 лютого Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та ще 6 осіб.

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що санкції проти Медведчука та його дружини запровадили через фінансування тероризму.

Голова СБУ Іван Баканов заявив, що рішення про введення санкцій стосовно окремих осіб ґрунтується, зокрема, й на матеріалах, якими володіє Служба безпеки України.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: