fbpx
Сьогодні
09:34 18 Бер 2021

У Хмельницькому з’явився сервіс для замовлення поїздок Bolt

Провідна європейська платформа для замовлення поїздок Bolt була запущена в Хмельницькому.

«Ми активно розвиваємося в Україні та прагнемо зайняти провідну позицію на всіх локальних ринках сервісів для замовлення поїздок. Минулого місяця сервіс став доступним одразу в трьох українських містах ― Білій Церкві, Сумах і Чернігові. Відтепер і в Хмельницькому пересуватися містом можна буде швидше, зручніше та надійніше», ― коментує керівник напряму райд-хейлінгу компанії Bolt в Україні Сергій Павлик.

Мінімальна вартість поїздки в Хмельницькому становитиме 16 грн, враховуючи знижку до 50% для нових користувачів. Оплатити послугу можна буде готівкою, банківською карткою або скориставшись сервісом Apple Pay.

У Хмельницькому також діятиме акція «Приведи друга ― отримай знижку на поїздку». Щоб взяти участь в акції, потрібно відкрити головне меню додатка Bolt, вибрати розділ «Безкоштовні поїздки» і відправити промокод другу. Після того як поїздку здійснить його друг, користувач отримає на адресу електронної пошти промокод Bolt зі знижкою на наступну поїздку.

У новому місті також будуть доступними три категорії авто:

  • Стандартна категорія Bolt;
  • Comfort (авто підвищеного рівня комфорту);
  • Isolated.

Категорія Isolated з'явилася під час епідемії COVID-19. Авто цієї категорії оснащені прозорою перегородкою між водієм і пасажирами. Таке рішення запобігає поширенню інфекцій та вірусів у салоні авто. Поїздки в категорії Isolated є особливо актуальними, коли потрібно пересуватися містом за умов несприятливої епідеміологічної ситуації.

В Україні послуги компанії Bolt доступні у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Полтаві, Кривому Розі, Чернігові, Сумах, Білій Церкві, Вінниці, а також в Івано-Франківську й Одесі.

У лютому 2021 року замовлення поїздок Bolt стало доступним ще в трьох містах України. Хмельницький став уже чотирнадцятим містом, де був запущений сервіс Bolt.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: