fbpx
Сьогодні
11:58 17 Бер 2021

Партія "Голос" виступає за виключення Арестовича з ТКГ через його нецензурні вирази у соцмережах

Фото: з Фейсбук

"Голос" ініціює відсторонення Олексія Арестовича з української делегації в Тристоронній контактній групі після інциденту з нецензурними виразами в коментарях у Фейсбук.

Про це написав у Фейсбук нардеп від "Голосу" Роман Лозинський.

"Ініціював сьогодні депутатський запит до президента Зеленського про відсторонення Арестовича з української делегації в ТКГ. В п'ятницю за цей запит голосуватиме зал парламенту. Тому разом подивимося, наскільки монобільшості окей мати таких ганебних персонажів від нашої країни на зовнішньополітичній арені", – йдеться в дописі.

Нагадаємо, заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук назвала неприпустимою поведінку речника української делегації в ТКГ Олексія Арестовича, який нецензурно відповів на прохання писати українською.

Як повідомляла Рубрика, Арестович у своєму Фейсбук розповідав, як важливо вміти вести переговори. У коментарях його попросили використовувати українську мову, на що речник написав: "Пішов на х*й. Так зрозуміліше?".
Конфлікт на цьому не завершився, оскільки пізніше Олексій Арестович назвав людей, яким не сподобалася його нецензурна відповідь на один із коментарів у Facebook, "лицемірними" та "неграмотними".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: