fbpx
Сьогодні
16:24 16 Бер 2021

Справа Шеремета: Антоненка не привезли на початок судового засідання

Фото: Укрінформ

Обвинуваченого у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка не доставили на початок судового засідання у цій справі.

Про це повідомляє Укрінформ.

Зокрема, на початку засідання головуюча суддя у справі Оксана Голуб повідомила про це і поінформувала присутніх, що те, що Антоненка не доставили через питання, пов'язані з Національною гвардією.

Тож засідання відклали до доставки Антоненка у судове засідання.

Суддя відмітила, що суд вживав для доставки Антоненка відповідні заходи і ця ситуація — не з вини суду.

Водночас під судом збираються люди на підтримку трьох обвинувачених у справі — Юлії Кузьменко, Яни Дугарь та самого Антоненко. Вони тримають у руках плакати із надписами "Ріфу волю", "Free Riff", "Free Kuzmenko" та інші.

Антоненко суд

Фото: УкрінформТакож активісти розгорнули плакат із надписом "Кайдани порвіте" і зображеннями самого Антоненка і активісти Сергія Стерненка.

Попереднє судове засідання мало відбутися 9 березня, але його скасувала головуюча суддя Оксана Голуб. Активісти повідомили тоді, що їм стало відомо, що засідання у цій справі не відбудеться, оскільки немає одного з присяжних у справі. Вони вимагали проводити це засідання попри його скасування.

Також, за інформацією активістів, адвокати Антоненка мали на цьому засіданні подавати до суду клопотання про зміну йому запобіжного заходу.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: