fbpx
Сьогодні
11:17 14 Бер 2021

У Київській обласній організації "Слуги народу" обурилися призначенням Дубінського у Нацраду громад

У Київській обласній організації партії "Слуга народу" висловлюють обурення тим, що народний депутат Олександр Дубінський, який очолює цю організацію, ввійшов до складу одного з найвищих керівних органів партії.

Про це повідомляє офіційний партійний сайт.

"Дізнавшись про формування нових керівних органів партії, яке було ухвалено на ХІ позачерговому з'їзді, партійці заявили про неприпустимість входження до Національної ради громад теперішнього очільника обласної організації Олександра Дубінського.

Також вони обурені тим, що позиція деяких членів організації щодо подальшого перебування його на посаді очільника, і тим паче автоматичне входження пана Дубінського до керівних органів партії – видається за позицію всієї організації", – йдеться у повідомленні.

У зв'язку з цим партійці звернулися до вищих керівних органів партії з вимогою ініціювати скликання позачергової конференції обласної організації, щоб розглянути кадрові питання, а також формування політичної ради Київської області.

Корнієнко зазначив, що сьогодні має відбутися конференція Київської обласної організації, на якій розглянуть відповідні кадрові питання.

Нагадаємо, Олександра Дубінського, який перебуває під американськими санкціями, призначили до новоствореної Національної ради громад.

Раніше Дубінського виключили з лав фракції "Слуга народу".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: