fbpx
Сьогодні
Фото 10:03 14 Бер 2021

Кличко із заступниками взяв участь у навчаннях тероборони: фото

Фото: КМДА

Мер Києва Віталій Кличко разом із заступниками голови КМДА та главами столичних районів взяли участь у навчаннях з організації територіальної оборони. Тренажерна, тактична підготовка, вправи зі стрільби відбулися в навчальному центрі "Десна".

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

"Переконаний, ми повинні мати достатню підготовку, щоб, за потреби, захищати наше місто і його мешканців. Захищати нашу державу, – підкреслив Віталій Кличко. – Сьогодні на полігоні ми пройшли інструктаж, ознайомилися з тим, як діють окремі військові підрозділи. Також була бойова підготовка, стрільби. Багато з нас служили в армії, але навички треба вдосконалювати".

Військовий комісар міста Києва Сергій Клявлін відзначив достатньо високий рівень підготовки більшості учасників навчань.

"Головна мета сьогодні була – поновити навички володіння зброєю і знання тактики ведення бою. А також знання щодо організації роботи штабу територіальної оборони і дій посадовців. Сьогодні всі учасники навчань із завданнями впоралися і продемонстрували достатньо високий рівень підготовки", – підкреслив Сергій Клявлін.

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що такі навчання на полігоні "Десна" будуть регулярними для керівництва міста.

Довідка

"Десна" – 169-й навчальний центр імені князя Ярослава Мудрого – сьогодні найбільший і найкраще устаткований навчальний центр з підготовки загальновійськових спеціальностей в Україні.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: