fbpx
Сьогодні
14:01 14 Бер 2021

Дубінський назвав конференцію, на якій його позбавили посади голови обласного осередку "Слуги народу", фальшивою

Нардеп Олександр Дубінський після усунення з посади голови Київської обласної організації "Слуги народу" назвав ініціаторів такого рішення "аферистами і шахраями".

Таку заяву він зробив на своїй сторінці у Facebook.

Колишній член фракції "Слуга народу" заявляє, що "справжні учасники Київської обласної організації партії не були присутні на конференції й вона була сфальсифікована.

Крім того, Дубінський виклав відео "справжньої" конференції обласної організації, на якій крім нього присутні ще три людини.

Як зазначає нардеп, у підсумку "альтернативна" конференція виразила довіру Дубінському, визнала його главою Київської обласної організації "Слуги народу" та "доручити голові та політичній раді Київської області вчинити всі необхідні законні дії для притягнення до відповідальності аферистів та шахраїв".

Окремо Дубінський поставив питання Зеленському, чи погоджував той зміну керівництва Київської обласної організації партії "Слуга народу".

ТЕРМІНОВО!!!ЗАЯВАРади Киівськоі обласноі організаціі політичноі партіі «Слуга народу»Сьогодні, 14 березня 2021 року, рада Киівськоі обласноі організаціі провела позачергове (екстрене) засідання, на якому члени ради обговорили шахрайські та аферистичні схеми, які застосовуються окремими функціонерами ПП «СН» з використанням змін до Статуту партіі, прийнятих 13.03.2021, з метою зміни керівника Киівськоі обласноі організаціі, чергових провокацій проти голови Киівськоі обласноі організаціі.На засіданні ради було ухвалено рішення про проведення 14.03.2021 о 12.00 год. позачерговоі конференціі Киівськоі обласноі організаціі з наступним порядком денним:1) про шахрайську схему використання аферистами змін до статуту партіі, прийнятих на з'ізді політичноі партии «Слуга народу» 13 березня 2021 року та про продовження системних провокацій проти голови Киівськоі обласноі організаціі О.Дубінського;2) про довіру голові Киівськоі обласноі організаціі О.Дубінському;3) про обрання нового складу політичноі ради та голови Киівськоі обласноі організаціі;4) різне.Рада Киівськоі обласноі організаціі засуджує подібні шахрайські методи у партійному будівництві та висловлює рішучу підтримку О.Дубінському як керівнику Киівськоі обласноі організаціі

Posted by Александр Дубинский on Sunday, March 14, 2021

Нагадаємо, на конференції Київської обласної організації партії "Слуга народу" замість Дубінського головою обрали Андрія Мотовиловця.

Учора в обласні організації висловили обурення щодо входження Олександра Дубінського до складу Національної ради громад.

Також нагадаємо, що Олександра Дубінського, який перебуває під американськими санкціями, призначили до новоствореної Національної ради громад.

Раніше Дубінського виключили з лав фракції "Слуга народу".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: