fbpx
Сьогодні
12:48 13 Бер 2021

Зеленський виступив на з'їзді "Слуги народу"

фото: Офіс президента

Президент Володимир Зеленський закликає фракцію "Слуга народу" в парламенті підтримувати важливі законопроєкти влади більшістю голосів.

Про це Зеленський зазначив на XI з'їзді партії "Слуга народу" в суботу, передає УП.

"На мою думку, у вас можуть бути дискусії щодо деталей, але коли мова йде про принципові важливі для країни речі, на табло завжди має бути щонайменше 226 наших голосів, голосів "Слуги народу". Вам має бути байдуже, як голосують інші партії. Нехай це залишиться на їх совісті", – зазначив президент.

Зеленський зазначив, що сьогодні надважливими є закони, що закінчать земельну реформу, децентралізацію, запровадять народовладдя, закони необхідні для судової реформи, економічного зростання, пенсійного забезпечення, амністії капіталів, подолання корупції, відновлення справедливості та виконання всіх інших наших обіцянок.

Президент також звернувся до представників партії в регіонах із проханням не чекати покрокових інструкцій з Києва, а брати на себе ініціативу та відповідальність щодо змін на місцях.

"Окремо хочу звернутися до наших представників у регіонах. Ми демократична сила, у нас немає політбюро або ЦК. Щоб змінювати свою громаду, своє село, своє місто, свій регіон, вам не треба чекати регулярних покрокових інструкцій з Києва. Беріть вже сьогодні на себе ініціативу і відповідальність. Ми надали вам для цього все необхідне – повноваження, кошти та інші ресурси", – сказав президент.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: