fbpx
Сьогодні
21:14 13 Бер 2021

У МЗС заявили, що Україна швидкими темпами рухається до ЄС і НАТО

Команда Міністерства закордонних справ України та Українського інституту представила представництвам дипмісій і міжнародних організацій і фондів пріоритети публічної дипломатії на 2021-2025 роки.

Про це повідомила перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джапарова.

Презентація під назвою "Публічна дипломатія МЗС 2.0": Посилення голосу України в складних умовах гібридних загроз "відбулася в будинку Митрополита, що на території Національного заповідника «Софія Київська».

Команда МЗС представила українським іноземним партнерам ключові елементи стратегії публічної дипломатії нашої країни, її цілі і завдання. Ряд проєктів була представлена, виходячи зі стратегічних напрацювань – на культурному, гастрономічному, цифровому, експертної і науково-освітньому напрямках.

"Зміцнення комунікаційних можливостей, посилення компетенцій дипломатів і розвиток напрямку публічної дипломатії є надзвичайно важливим в умовах нових зовнішніх викликів і цифровізації світу. Попри триваючу російську агресію і окупацію Криму, ми прагнемо розкрити себе світові як країна надзвичайних людей, можливостей, динаміки і унікальної природи. країну, яка прагне до членства в ЄС і НАТО і надзвичайно швидкими темпами реформує майже всі сфери життя", – зазначила Джапарова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: