fbpx
Сьогодні
22:04 13 Бер 2021

Разумков дав пораду "слугам народу"

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков закликав членів "Слуги народу" не зраджувати принципам, з якими команда прийшла до влади, як би не змінювались політичні сезони.

Про це він сказав на з'їзді партії "Слуги народу" в суботу у Києві, повідомляє Укрінформ.

"Команда – це завжди принципи, принципи, з якими ми з вами йшли до влади. Хтось йшов, починаючи з 2018 року, хтось приєднався у 2019 році, хтось був обраний у 2020 році, хтось був призначений вчора. Але важливо, щоб ці принципи, обіцянки і завдання, які ми ставили для себе, і які ставили перед нами люди, не змінювались від ситуації, від хвиль, непогоди на вулиці чи сезону, в тому числі і політичного. Я хочу побажати і вам, і собі, щоб ми продовжували йти з тими цінностями, і з тими підходами, які в нас були на самому початку", – сказав Разумков.

Він підкреслив, що нині у команди "Слуги народу" роботи дуже багато, і в центрі і на місцях. Але лише працюючи на спільний результат і маючи в гарному сенсі розуміння вертикаль влади та партнерські відносини, можна рухатись вперед.

Разумков переконаний, що попереду команду чекає ще багато завдань, викликів і проблем, і їх можна буде гідно пройти лише рухаючись спільно і з розумінням того, навіщо партія "Слуга народу" прийшла до влади.

"Це і мідні труби, і вогонь, і вода. Хтось уже пройшов цей шлях, для когось ще все попереду. Але я бажаю, щоб кожен з нас проходив той шлях з високо піднятою головою", – сказав керівник парламенту.

Раніше Арахамія заявив, що "Слуга народу" проситиме Зеленського йти на другий термін.

Нагадаємо, лідер парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія став головою політради партії.

Крім того, у Києві відкриється Всеукраїнська приймальня партії "Слуга народу".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: