fbpx
Сьогодні
17:36 13 Бер 2021

Гіркін перестав приховувати участь Росії у збройному конфлікті проти України

Російський диверсант ФСБ Росії Ігор Стрєлков (Гіркін) підтвердив, що Російська Федерація є військовим агресором на територіях Донбасу.

Про це пише Східний варіант. 

Він заявив в інтерв'ю, що керівником "корпусів" "Л/ДНР" на Донбасі є міністр оборони Сергій Шойгу і додав, що той безпосередньо несе відповідальність за їх стан, і на даний момент він "не те, що жалюгідний і убогий, він злочинний".

Також Гіркін стверджує, що у Шойгу потрібно особисто питати за недієздатний стан угруповань самопроголошених республік: "А потім питати його: А хто дав такий наказ, який ви так талановито виконали?"

Гиркин перестал скрывать участие России в вооруженном конфликте против Украины

Пока отдельные украинские политики продолжают убеждать своих избирателей, что в Украине происходит внутренний конфликт, в котором Россия не принимает участия, сами россияне уже открыто называют вещи своими именами. Бывший командир боевиков Игорь Гиркин даже не скрывает, что вооруженными формированиями "ЛНР" и "ДНР" на самом деле командуют не местные командиры, а Министерство обороны Российской Федерации. И отвечает за состояние этих формирований лично министр обороны РФ Сергей Шойгу.Интересная "гражданская война"…

Posted by Восточный Вариант on Saturday, March 13, 2021

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: